A Panderosa Panziót Pest megyében, Budapest belvárosától 25 km-re, Dunavarsány szélén, egy kis erdő közepén találja meg. Lovas tanya jellegéből kifolyólag nem kell Dunavarsány községbe beautózni, hanem az 51-es úton haladva a 26-27 km között kell lefordulni. Ezt az egyszerű és gyors megközelítést természetesen közlekedési és iránymutató táblák is jelzik.

Response code is 400

A 7 hektáros területen elhelyezkedő panzió épület külső és belső kialakításánál is arra törekedtünk, hogy egy kellemes természet közeli , vidéki hangulatú környezetet teremtsünk vendégeink számára. Budapest közvetlen közelében, a város zaja után igazi felüdülés egy kis nyugalmat és csendet lelni. Zárt parkolóban a személygépkocsik mellett nagy busz is elfér, továbbá a motorosok is biztonságban tudhatják járműveiket

A Panderosa Panzióban 17 szobánk 38 fő elhelyezésére ad lehetőséget. Főként 2 ágyas standard szobákkal rendelkezünk, de gondoltunk a családdal érkezőkre is. 3 db nagyobb családi szobában várjuk a gyermekekkel érkezőket.

A 4 év alatti gyermekek kényelmesebb elhelyezése érdekében bébi ágyakat, és bébi fürdető kádat is el tudunk helyezni a szobákban. Pótágyazási lehetőség néhány szobában biztosított. Az üzletembereket, ill. az egyedül utazókat is természetesen igényeiknek megfelelően tudjuk elhelyezni.

Szobáink beosztása:

  • 14 db 2 fős standard szoba zuhanyzós vizesblokkal
  • 1 db 3 fős standard szoba zuhanyzós vizesblokkal
  • 1 db 4 fős 2 összenyitható szobából álló családi szoba zuhanyzós vizesblokkal
  • 1 db 4 fős 1 hálószobából és egy nappaliból álló szoba fürdőkádas vizesblokkal

 

A szobák berendezését natúr fenyő bútorok alkotják, melyet a természet színeire emlékeztető textíliákkal egészítettünk ki. A standard szobák közül lehet választani igény szerint franciaágyas vagy külön ágyas verziót. Az ágyak matracai a kényelmes alvás érdekében kókuszbetétesek. Televízió, ébresztőórás rádió minden szobában található. Ingyenes WIFI csatlakozás ugyanúgy elérhető minden szobában, mint a panzió egész területén.

Response code is 400

A Panderosa Panzióban gondoltunk a gyermekek szórakozására is. A berendezett gyermekjátszóban apró gyerekjátékoktól a társas és labdajátékig megtalálható sok minden. A természetben pedig erdei játszótéren hinta, homokozó, csúszda várja Őket. Érdekességként a baromfi udvarban szemlélhetik meg az állatokat, illetve a lovardában etethetik, simogathatják kedvenceiket, és megismerkedhetnek a cicákkal és a barátságos kutyusokkal is.

Response code is 400

Mondani sem kell, hogy a nagy szabad terület a gyermekek számára paradicsom, minden fűben, fában találnak játéklehetőséget. A felnőttek számára is rejteget szabadidős elfoglaltságot a terület. Lengőtekézést, íjászkodást, dartst, lovaskocsikázást,  lovaglást tudunk ajánlani. Pónilovainkon a kisebb gyermekek, nagylovakon a felnőttek próbálhatják, gyakorolhatják lovas tudásukat. Kerti tavunk mellett pedig visszahúzódva napozhat, olvasgathat.

A Duna parti kerékpárutakat, vagy a környék erdőit kerékpárjainkkal bebarangolhatja. A területen található egy az 1950-es évek végén épített szovjetek által használt lokátoros állomás és bunker. Ennek a múzeumnak a megtekintése gyermekek és felnőttek számára is egyedülálló.

Response code is 400

Vendégeinknek a svédasztal finomságaival kívánunk jó reggelt. Igény esetén ebédről és vacsoráról is gondoskodunk. A kerti tűzrakó helyeken mindenki saját szájízének megfelelő falatokat készíthet bográcsban, vagy grillen, de akár szalonna sütés hangulatát is fel lehet eleveníteni, környékbeli kiránduláshoz szívesen készítünk piknik kosarat is. Büfénkben megízlelhetik a környék díjnyertes és magyar borvidék borait is.

Response code is 400

Tárgyalások alkalmával kérésnek megfelelően italt és apró falatokat a szünetre bekészítünk. Az üzletembereket meeting szobával, és ingyenes internet elérhetőséggel várjuk(wifi). További felszereltsége a teremnek kivetítő vászon és projektor, flipchart. Kiváló találkozóhely a Panderosa Panzió osztálytalálkozókra, szülinapi összejövetelekre vagy csapatépítésre. Az MO melletti elhelyezkedése miatt, itt futnak össze az ország autópályái, így minden országrészből azonos távolságra gyűlhetnek össze.

Response code is 400

Csapatépítések alkalmával a szokásos benti és kinti játékok mellett, melyek a feladat céljai szerint lehetnek együttműködést javító, csoporton belüli szerepek meghatározása, kommunikáció, viselkedési típusok megismerése, hatékonyság növelés, emberek közötti gátak leküzdése, konfliktusok kezelése, jövőkép meghatározása stb., a terület jellegéből adódóan lehetnek lovas ügyességi és más tanyasi játékok, vagy akár egy közös lovas kocsikázás a környéken.

A mozgás után pedig egy frissítő szaunázást, vagy egy kellemes masszázst ajánlunk. Szülinapi összejöveteleknél kb. 40 főt tudunk éttermünkben leültetni, szabadtéri rendezvényeinken a befogadóképesség ennek sokszorosa. Gyermek zsúrokhoz ugráló várat, trambulint is tudunk biztosítani.

A Panderosa Panzió, szálláslehetőség mellett immár minden nyáron rendszeresen lovas-kézműves táborokat szervez a gyermekeknek. A tábor napközis jellegéből kifolyólag főként a környékbeliek jelentkeznek, de lehetőséget biztosítunk bentlakásra is, így sok szülő, nagyszülő csatlakozik hozzájuk. Továbbá majálisok, családi napok és versenyek rendezése is kiválóan alkalmas a helyszín.

Response code is 400

Környék látnivalói: Dunavarsány természeti környezete igen gazdag. A Soroksári Duna-ágnál a Domariba -sziget úszóláptól alig néhány száz méterre már szélfútta homokdombokat találhatunk. A Duna-ág hagyományos horgászhely, és az úszóláp ritka növények és állatok élőhelye. A panzió és a mellette lévő terület is védett terület.

Tavasszal ritka homoki növényekben, árvalányhajas mező hullámzó szőkeségében gyönyörködhetünk. A nyári melegben mindenképpen érdemes meglátogatni a Rukkel-tó, strandfürdőt. Itt csónakázhatnak, fürdőzhetnek, s csúszdapark várja az érdeklődőket. Szomszédos település Délegyháza . A község turisztikai értékeit a több mint 200 hektárnyi összefüggő tórendszer képezi. Itt alkalom nyílik vízisíelésre, strandolásra, horgászásra.

Egy kicsit dél felé haladva, mindenképpen érdemes meglátogatni Ráckevét . Ez a történelmi kisváros a bronzkor óta lakott, de virágzása 1440-től kezdődött, amikor is a szerb lakosság betelepült. Belvárosa igen hasonlít Szentendrére, mely szintén szerb kereskedőváros volt. A rengeteg látnivaló közül megemlítenénk az 1487-ben épült Boldogasszony templomot, az 1702-ben épült gyönyörű barokk Savoyai kastélyt. Meglátogathatjuk a városka termálfürdőjét is. Ajánlunk egy apajpusztai kirándulást is.

A Kiskunsági Nemzeti Park az ország második legnagyobb kiterjedésű szikes pusztája. Ezen természetvédelmi területen számos ősi magyar állatfajta található: túzok, szürke marha, racka, cigája juh. A régi pásztor- és csikós élet hagyományait látványos program keretében lovasbemutatókon elevenítik fel. Magyaros vendéglátásban lehet részünk, élő cigányzenével megfűszerezve.

Response code is 400