2019.01.11-13.

Régi jó hangulattal és friss pecsenyével várjuk Önöket 2019-ben a disznótoros hétvégénkre.

 Disznótoros program ára:

17.500.-ft/fő/1 éj

25.000.-ft/fő/2 éj

( az árak 2 személyes szoba foglalása esetén érvényesek)

A program tartalmazza:

Péntek: a szállás elfoglalása, a köszöntő ital és  vacsora

Szombat: Gyors reggeli után alaposan felöltözünk, mert elérkezett a nagy nap, ha nem is annyira nekünk, mint szegény disznónak, akit elkísérünk az utolsó útjára miután felvérteztük magunkat egy-két fogó pálinkával. Amikor már megbirkóztunk szegény párával kezdődhet a pörzsölés és a disznó szétszedése, melyben természetesen akinek kedve van kiveheti a részét. S hogy a munka mégse legyen olyan fárasztó fogyasztunk is egy kis itókát. Ki-ki kedve szerint pálinkát, forralt bort (forró teát), bort, fröccsöt. Délelőtt megkóstoljuk a frissen készült hagymás vért is. Reméljük, hogy a sok ügyes kéz nyomán ebédkor már a friss pecsenyét, sült oldalast falatozhatunk.

A ebéd után aztán a jókedv is tetőfokára hághat, mivel kezdődik a hurka és kolbász töltés, és bizony a töpörtyű készítéséről is gondoskodnunk kell.

Délelőtt vagy akár délután folyamán megcsodálhatjuk az erdőt lovas kocsi fedélzetéről. Ill. aki inkább bent a melegbe tartózkodna, érdekes társasjátékokkal lehet múlatni az időt. Vacsora előtt bemelegítjük a szaunát és felfrissülünk.

Este aztán összegyűlünk, hogy együtt fogyaszthassuk el munkánk gyümölcsét, a disznótoros vacsorát. Lesz ott bizony sült hurka-kolbász hagymás burgonyával, finom savanyúsággal, töpörtyű és toros káposzta friss kenyérrel, a napi történések kibeszélése, és ha jó kedvünk kerekedik még táncolunk és nótázunk is.

Vasárnap a reggelinél ismételten találkozunk, és átadjuk az összekészített kóstolót (mely tartalmaz véres, májas hurkát, kolbászt) hogy immár saját otthonunkban falatozhassuk az általunk készített finomságokat.

 

 

 

Kisebb-nagyobb csoportoknak a fentitől eltérő időpontokban is megrendezzük a disznóvágást! Kérje egyéni ajánlatunkat!